Video

FATETELE DENTARE NON-INVAZIVE SOLUTIA UNUI ZAMBET PERFECT

5-banner

 

 

 

 

Fatetele dentare non-invazive pot fi solutia unui zambet perfect schimbandu-va radical atitudinea si implicit viata atunci cand aveti dintii patati, mici, spatiati, ciobiti, cu o forma si o simetrie care nu va avantajeaza.

Este unanim recunoscut  ca primul contact este cel vizual si ca in comunicare zambetul este determinant. Acceptam sa purtam lentile de contact cosmetice pentru a avea o privire intensa si a scapa de ochelari, daca este cazul,insa ezitam  sa apelam la stomatolog pentru fatete dentare, din teama sau dand prioritate sanatii in fata esteticii dentare.

Intre timp, asa cum de la ochelari s-a ajuns la lentilele de contact si in stomatologie s-au mai schimbat procedurile. Acum puteti avea zambetul pe care vi l-ati dorit in doua sedinte de cate 45 min.

Fara slefuire, fara provizorii enervante si cel mai important, fara durere!

In ce consta procedura?

In prima  sedinta se face o examinare clinica de catre un specialist in estetica dentara, un set de poze si se ia o amprenta a dintilor. Este bine sa explicati cat mai clar ceea ce va doriti, chiar exemplificand cu fotografii.
In cea de-a doua vizita stomatologul estetician va cimenteaza fatetele cu un material special, care le mentine pe suprafata dintilor cat timp va doriti, daca respectati indicatiile medicului. Ele pot fi indepartate, dintele ramanand ca inainte de aplicarea fatetelor.

Simplu si spectaculos!

Fatetele noninvazive pot modifica forma, dimensiunile, culoare si luminozitatea dintilor, imbunatatind zambetul si aspectul facial.
Nu pot masca defectele mari cum sunt coloratiile intense, obturatiile mari, malpozitiile dentare.

Beneficiarii fatetelor dentare non-invazive trebuie sa respecte indicatiile medicului, sa aiba o igiena dentara riguroasa si sa respecte programul de profilaxie periodica.

Acestea insa ar trebui facute de oricine isi doreste o dantura frumoasa si sanatoasa, nu-i asa?

Asadar, daca va doriti o schimbare radicala, cu efect  spectaculos, nu ezitati!

Dintii va raman integri, iar zambetul  va starni admiratie.

Puteti avea un zambet de vedeta, puteti fi in top 5...

Reclame
Video

IMPLANTURILE DENTARE IN CAZUL OSULUI INSUFICIENT

FB_IMG_1426492642967

DEMO

Implantul dentar este solutia ideala a inlocuirii dintilor lipsa atunci cand dintii vecini sunt sanatosi si osul ramas dupa extractie este suficient de lat si inalt pentru insertia unui implant dentar.

Ce te faci atunci cand nu ai os care sa permita impantul dentar?

In cazul arcadei superioare deficienta de os se datoreaza cel mai adesea sinusurilor maxilare voluminoase. Acestea sunt niste cavitati in oasele maxilare, tapetate cu mucoasa si pline cu aer, care comunica cu celelalte sinusuri ale fetei si  pe radiografii apar ca niste pete negre de diferite forme.

Cand sinusul maxilar este separat de cavitatea bucala doar printr-o lama subtire de os, este necesara aditia de os prin procedura lifting de sinus, care consta in inaltarea podelei sinusului prin aditia de bio-os sau os mineral protejat printr-o membrana resorbabila. Implantarea urmeaza la 4-6 luni pentru o rata cresuta de asimilare sau se poate face imediat cand tabla osoasa este mai groasa si chirurgul mai experimentat.

Descoperirea implantului se face dupa 3-4 luni cand se trece la confectionarea unei coroane dentare pe un bont protetic  aplicat pe implant.

Video

EXTRACTIA MOLARULUI DE MINTE SEMI-INCLUS

Extractia molarului de minte semi-inclus se impune daca pozitia acestuia pe arcada este deficitara si nu ii permite eruptia sau daca apar mai multe pusee de pericoronarite, infectii ale capusonului de mucoasa care il inconjoara.

Interventia se face sub anestezie locala, de preferat de catre un medic specializat in chirurgie maxilo-faciala sau un medic cu experienta care sa isi asume riscurile ce pot aparea intr-o astfel de interventie. Este absolut necesara o radiografie pentru a identifica pozitia si forma radacinilor molarului de minte cat si raporturile cu canalalul alveolar strabatut de nervul alveolar inferior, a carui lezare accidentala poate da paralizii semifaciale.

Procedura presupune descoperirea molarului de minte, prin incizarea mucoasei si frezarea osului alveolar, pentru o abordare mai usoara. Mobilizarea se face cu ajutorul unor instrumente tip surubelnita, numite elevatoare, un medic experimentat putand face si avulsia din alveola tot cu elevatorul. Atentie la varfurile mici si efilate, uneori curbate care se pot fractura in cazul unor manopere bruste.

Dupa extractie se vor respecta intocmai indicatiile post-extractionale pentru a evita complicatiile.

Video

TU STII CARE SUNT EFECTELE PIERDERII DINTILOR LATERALI ASUPRA FIZIONOMIEI?

Tu stii care sunt efectele pierderii dintilor laterali asupra fizionomiei?

Poate ca te consolezi ca extractia unui dinte lateral nu este vizibila si mai poate astepta rezolvarea ei, chiar daca mesteci mai greu alimentele pe partea respectiva, pe care in cele din urma ajungi sa o eviti si faci masticatie doar pe partea sanatoasa.

Gresit, pentru ca in timp vei face o deviere a mandibulei spre partea respectiva, cu afectarea articulatiei temporomandibulare ce asigura mobilitatea maxilarului inferior, si in timp cu dureri de cap de tip nevralgii.

In acelasi timp dintii antagonisti vor iesi din alveole, pierzandu-si implantarea osoasa, iar dintii din zona frontala se vor spatia, dand un aspect inestetic fizionomiei, putandu-se chiar mobiliza pana la avulsie.

Iata de ce se impune tratarea cat mai urgenta a spatiilor edentate, ramase dupa extractia unuia sau mai multor dinti, mai ales daca se are in vederea inserarea de implanturi dentare care necesita o anumita grosime si inaltime a osului alveolar, care incepe sa se resoarba dupa extractie.

Acum ca stii ce ti se poate intampla reconsidera afirmatia : „E un simplu dinte!” Poate ca sunt ei 32, dar fiecare are importanta lui!