Despre mine


 cropped-img_00691.jpg

Sunt absolventa a Facultatii de Stomatologie a UMF „Carol Davila” Bucuresti, promotia 1997.

De atunci practic stomatologia, timp in care m-am confruntat cu numeroase si variate cazuri: unele spectaculoase, altele provocatoare, altele de o complexitate deosebita. Satisfactiile profesionale au fost pe masura provocarilor si nu de putine ori le-au depasit pe cele materiale.

Aici incerc sa raspund  curiozitatilor si intrebarilor pacientilor mei actuali sau viitori, prin  articole pertinente si inteligibile si sa dau informatii utile cititorilor mei.

In speranta ca va voi satisface curiozitatea, va invit sa cititi pentru a afla ceea ce va preocupa si pentru a stii pentru a fi informat pe viitor.

Hai sa fim sanatosi!

Mai multe date despre profilul meu profesional puteti gasi pe http://www.linkedin.com/pub/lucy-visinescu/18/718/944/ro

      

 DR. LUCY VISINESCU

  • medic specialist stomatolog
  • competenta implantologie si estetica dentara
  • Dental Diamonds Studio
  •  Bucuresti, sector 1, str.Alexandru Constantinescu 20
  • 0744687665

33 comentarii la “Despre mine

  1. Buna seara. Am un baietel de 4 ani si 9 luni si a fost diagnisticat cu un chist. As dori sa imi spuneti parerea voastra referitoare la conduita terapeutica in acest caz. A fost indicata investigatia CBCT insa pana acum nu s-a obtinut colaborarea din partea copilului. Am fost la mai multi medici si mi s-a reconandat operatia si indepartarea mugurilor dentari 1.1 si 1.2. Ideea ma sperie si de aceea incerc sa gasesc si alte variante.Multumesc

    Apreciază

  2. aveti vreo idee pe cand va aparea tehnologia „dintilor care cresc” prin stimul laser si in Romania? Sau nu se doreste foarte mult pentru ca stomatologii nu vor mai avea de lucru?

    Apreciază

  3. Buna-ziua,am o intrebare;în nanism hipofizar ,când sunt mugurii dentari neerupti si exista pe arcada un rest radicular,premolar celălalt premolar fiind inclus,prin extracția restului radicular locul este ocupat de premolarul neerupt?

    Apreciază

  4. Buna-ziua,
    Va deranjez cu o intrebare: exista „solutii” de remineralizare a dintilor? Mentionez ca fica mea(14 ani ) are dintii demineralizati in apropierea gingiei, am crezut initial ca e tartru, dar am consultat un medic stomatolog si ne-a spus ca procesul este ireversibil. Mentionez ca nu are nicio carie.

    Apreciază

    • Exista solutii pentru remineralizarea smaltului, cel mai accesibile fiind pastele de dinti fluorurate PROSMALT SI SENSODINE RAPID, sau pastele si gelurile fluorurate profesionale procurate din cabinetele stomatologice.
      Daca insa demineralizarea este avansata in profunzime si cu lipsa de substanta remedierea se poate face doar in cabinet cu compozite fluide sau cimenturi glass-ionomer cu ioni de fluor

      Apreciază

      • Multumesc frumos pentru informatii, noi suntem din Constanta, va trebui sa cautam o solutie aici, pe plan local. Recunosc, in ultimii ani am evitat sa mai folosim paste de dinti fluorurate din cauza materialelor pe care le-m citit privind toxicitatea fluorului.Multumesc.

        Apreciază

  5. Daca ati terminat in `97 inseamna ca sunteti un medic bun. Pe atunci inca se mai facea carte. Fara ofensa pentru altii dar e jale mareeee cu generatiile ce vin in ultimii ani! Pana acum pt mine eu am o gluma: ,,traiasca tovarasu` Nicolae. Cel ce mereu cerea realizarea planului”. Si astfel pe la tara medicii stomatologi ne chemau pe noi copii scolii la control. Si uite asa luna de luna copiii comunismului am invatat sa avem grija de dintii nostri iar pana acum la 37 de ani nu am avut nici o problema cu dantura. 🙂

    Apreciază

  6. Felicitari pentru articolele postate. As dori o colaborare pe teme de implantologie.Sunt medic primar stomatolog absolvent al IMM Bucuresti 1984.

    Apreciază

Lasă un comentariu