Video

FATETELE DENTARE NON-INVAZIVE SOLUTIA UNUI ZAMBET PERFECT

5-banner

 

 

 

 

Fatetele dentare non-invazive pot fi solutia unui zambet perfect schimbandu-va radical atitudinea si implicit viata atunci cand aveti dintii patati, mici, spatiati, ciobiti, cu o forma si o simetrie care nu va avantajeaza.

Este unanim recunoscut  ca primul contact este cel vizual si ca in comunicare zambetul este determinant. Acceptam sa purtam lentile de contact cosmetice pentru a avea o privire intensa si a scapa de ochelari, daca este cazul,insa ezitam  sa apelam la stomatolog pentru fatete dentare, din teama sau dand prioritate sanatii in fata esteticii dentare.

Intre timp, asa cum de la ochelari s-a ajuns la lentilele de contact si in stomatologie s-au mai schimbat procedurile. Acum puteti avea zambetul pe care vi l-ati dorit in doua sedinte de cate 45 min.

Fara slefuire, fara provizorii enervante si cel mai important, fara durere!

In ce consta procedura?

In prima  sedinta se face o examinare clinica de catre un specialist in estetica dentara, un set de poze si se ia o amprenta a dintilor. Este bine sa explicati cat mai clar ceea ce va doriti, chiar exemplificand cu fotografii.
In cea de-a doua vizita stomatologul estetician va cimenteaza fatetele cu un material special, care le mentine pe suprafata dintilor cat timp va doriti, daca respectati indicatiile medicului. Ele pot fi indepartate, dintele ramanand ca inainte de aplicarea fatetelor.

Simplu si spectaculos!

Fatetele noninvazive pot modifica forma, dimensiunile, culoare si luminozitatea dintilor, imbunatatind zambetul si aspectul facial.
Nu pot masca defectele mari cum sunt coloratiile intense, obturatiile mari, malpozitiile dentare.

Beneficiarii fatetelor dentare non-invazive trebuie sa respecte indicatiile medicului, sa aiba o igiena dentara riguroasa si sa respecte programul de profilaxie periodica.

Acestea insa ar trebui facute de oricine isi doreste o dantura frumoasa si sanatoasa, nu-i asa?

Asadar, daca va doriti o schimbare radicala, cu efect  spectaculos, nu ezitati!

Dintii va raman integri, iar zambetul  va starni admiratie.

Puteti avea un zambet de vedeta, puteti fi in top 5...

16 comentarii la “FATETELE DENTARE NON-INVAZIVE SOLUTIA UNUI ZAMBET PERFECT

  1. Pingback: FATETELE DENTARE NON-INVAZIVE SOLUTIA UNUI ZAMBET PERFECT | SECRETELE SĂNĂTĂȚII ȘI FRUMUSEȚII CU MARIA BOTNARU

  2. Subscriu doar pentru ingrijirea dintilor, pentru sanatatea lor, pentru reparatii inerente…Tot ce tine de „specatacol”, de aparente le consider utile pentru persoanele care sunt „vizibile”, cele care prin natura preocuparilor sunt astfel. In rest, in afara unor interventii in cazul unor dinti vadit inesteci…mama natura trebuie lasata in pace. Asta nu inseamna ca este litera de lege…

    Apreciază

  3. Pingback: DIASTEMA, SPATIUL DINTRE CEI DOI INCISIVI CENTRALI SUPERIORI, SEXY SAU NU? | Lucy Visinescu's Blog

    • Se pot pune, insa lucrarile vechi in general raman mai scurte prin retragerea gingiei.
      Fateta va acoperi doar partea vizibila, dinspre exterior, celelalte fete ale dintelui ramanand expuse la nivelul coletului si predispuse la carii dentare si abcese ale gingiilor prin igiena deficitara si acumularea de placa si resturi alimentare

      Apreciază

  4. Pingback: Cum sa mentii rezultatele spectaculoase obtinute prin aplicarea fatetelor dentare | Lucy Visinescu's Blog

  5. Pingback: Cum sa mentii rezultatele spectaculoase obtinute prin aplicarea fatetelor dentare | Lucy Visinescu's Blog

Lasă un comentariu