Ochii si postura pacientului spun multe si ajuta dentistul in timpul tratamentului

FB_IMG_1426492642967

Ochii si postura pacientului spun multe si ajuta dentistul in timpul tratamentului stomatologic. De aceea un medic bun nu va pierde din ochi fata si postura pacientului.

Ochii sunt un indicator care mie imi spune multe despre cat de incordat sau relaxat este pacientul, desi mi s-a intamplat si sa-mi adoarma pe scaun, atunci cand n-a mai simtit nici un pic de teama si s-a relaxat in ambianta placuta a cabinetului.
De asemenea cutele de pe frunte, facute ca urmare a incordarii, sau mainile crispate pe servetel, ca si picioarele incrucisate imi transmit teama pacientului, pe care cu rabdare si blandete reusesc in cele din urma sa o inlatur.
Desigur uneori nu reusesc din prima si atunci lucrez incordata si cu teama de a nu-l speria si mai tare, de a face crize lipotimice sau atacuri de panica.
Distanta dintre medic si pacient fiind mica, campurile interfereaza si se transmit emotiile de la unul la altul.Transferul este in ambele sensuri, predominand cel mai puternic.De aceea cand simt o teama puternica, exteriorizata printr-o pozitie inchisa si o gura care mai repede ar strange tare maxilarele decat sa se deschida larg pentru a permite accesul, prefer o discutie despre tratamentele recomandate si cazuri similare rezolvate, presarate cu glume care sa destinda atmosfera.

In cele din urma reusesc sa le castig increderea si se relaxeaza, dar la inceput ii simt ca pe niste vampiri energetici, teama lor secatuindu-ma de energie.

Rezultatele finale ii surprind placut depasind asteptarile acestor pacienti care-mi devin fideli si cei mai buni promotori, dovada recomandarile de pe site-urile de socializare.

Va multumesc si pe aceasta cale pacientii mei dragi, cititori si poate viitori pacienti.

Si nu uitati si incercati sa va relaxati pe cat posibil, pentru confortul vostru, eficienta stomatologului si reusita tratamentului.

 

 

Reclame

3 comentarii la “Ochii si postura pacientului spun multe si ajuta dentistul in timpul tratamentului

  1. Toţi cei care lucrează cu material uman sunt expuşi acestor interferenţe energetice. Va trebui să se protejeze, să-şi descarce eventualele încărcări de joasă frecvenţă.
    Cu siguranţă…dragostea pentru meseria practicată, pentrui pacienţi, adică semeni, este cea mai bună protecţie…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s