Video

IMPLANTURILE DENTARE IN CAZUL OSULUI INSUFICIENT

FB_IMG_1426492642967

DEMO

Implantul dentar este solutia ideala a inlocuirii dintilor lipsa atunci cand dintii vecini sunt sanatosi si osul ramas dupa extractie este suficient de lat si inalt pentru insertia unui implant dentar.

Ce te faci atunci cand nu ai os care sa permita impantul dentar?

In cazul arcadei superioare deficienta de os se datoreaza cel mai adesea sinusurilor maxilare voluminoase. Acestea sunt niste cavitati in oasele maxilare, tapetate cu mucoasa si pline cu aer, care comunica cu celelalte sinusuri ale fetei si  pe radiografii apar ca niste pete negre de diferite forme.

Cand sinusul maxilar este separat de cavitatea bucala doar printr-o lama subtire de os, este necesara aditia de os prin procedura lifting de sinus, care consta in inaltarea podelei sinusului prin aditia de bio-os sau os mineral protejat printr-o membrana resorbabila. Implantarea urmeaza la 4-6 luni pentru o rata cresuta de asimilare sau se poate face imediat cand tabla osoasa este mai groasa si chirurgul mai experimentat.

Descoperirea implantului se face dupa 3-4 luni cand se trece la confectionarea unei coroane dentare pe un bont protetic  aplicat pe implant.

Reclame

2 comentarii la “IMPLANTURILE DENTARE IN CAZUL OSULUI INSUFICIENT

  1. Pare un proces foarte complex si cred ca si dureros! Se recomanda in cazul tuturor pacientilor acest curs de tratament? Imi imaginez ca nu sunt foarte multe persoane care sunt dispuse sa treaca prin aceasta experienta.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s