Si tie ti-e frica de dentist?

7965242-a-dentist-examining-a-girli-s-teethDaca si tie ti-e frica de dentist si eviti cat poti acea intalnire de gradul 0, iata in imagini unde te poate duce fobia ta.

Accesand linkul poti alege filmuletul corespunzator situatiei tale care iti arata complicatiile la care te expui si solutiile tot mai costisitoare pe masura ce situatia se complica, fara a mai vorbi de durerea si complicatiile generale asupra organismului.

Acum ca stii, ai mai prins putin curaj sa faci o programare la un control stomatologic?

http://new.americandentalsoftware.com/patient-education-videos/

Reclame

4 comentarii la “Si tie ti-e frica de dentist?

  1. Problema „durerilor” din timpul interventilor dentare este cu mult mai importanta decat pare. Medicul dentist trebuie sa fie si un bun psiholog, si un bun meserias, si un iubitor de oameni. De aceea medicul trebuie sa aiba VOCATIE. Aceasta atitudine nu trebuie sa fie proprie dentistilor, este general valabila pentru practicantii acestei meseri vocationale. In plus este importanta si aparatura din dotarea cabinetului. Acum sunt aparate performante, care limiteaza gradul de suferinta din timpul interventilor. Foarte important este modul cum sunt tratati copiii. Daca nu vor fi tratati cu multa grija, cu multa intelegere, acestia vor evita mersul la dentist pe viitor.

    Apreciază

  2. Mie nu mi-e 🙂 Și tocmai pentru că mă duc pentru fleacuri (sau preventiv), nu e niciodată nimic atât de chinuitor de făcut. Desigur, pe măsură ce avansez în vârstă se vor ivi alte probleme, dar o să mă străduiesc să le țin pe toate sub control pe măsură ce apar 😉

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s