Ghimbirul: ingredientul cu numeroase utilizari surprinzatoare

Ghimbirul este o planta foarte puternic aromata din care se pot extrage diferite uleiuri. Se foloseste cu precadere in bucataria orientala pentru ca are o aroma usor iute, iar gastronomia orientala este cunoscuta pentru multitudinea de arome pe care le impleteste armonios in fiecare preparat.

Comunitatea BIO-Cosmetics

Ghimbirul: ingredientul cu numeroase utilizari surprinzatoareIn ultimul timp tot am observant ca cele mai multe dintre noi, reprezentantele sexului frumos ne indreptam catre remedii naturale atunci cand vine vorba despre afectiuni usoare, sanatate, imunitate, frumusete si lucruri care ne fac sa ne simtim bine.

Pentru ca de cate ori ma tenteaza sa incerc cate ceva nou ma informez foarte bine inainte, asa am facut si in cazul ghimbirului. De la ce este si sub ce forma se gaseste, pana la intrebuintarile si beneficiile multiple pe care acesta le are asupra organismului si nu numai.

M-am gandit in acelasi timp sa impartasesc si cu voi tot ceea ce am aflat despre minunatul ingredient, poate va vor fi de folos informatiile asa cum mi-au fost si mie.

Ghimbirul este o planta foarte puternic aromata din care se pot extrage diferite uleiuri. Se foloseste cu precadere in bucataria orientala pentru ca are o aroma usor iute, iar gastronomia…

Vezi articol original 126 de cuvinte mai mult

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s