CE SPUNE GURA CAND NU NE VORBIM?

buze pt blogCe spune gura cand nu ne vorbim  este interesant de stiut ajutandu-ne sa cunoastem mai repede oamenii cu care relationam, castigand astfel timp pretios in aceasta era a vitezei.

Gura, partea cea mai expresiva a fetei umane, datorita muschilor periorali, se presupune ca reprezinta anii 51-54 ai vietii unui om, conform stiintei de citire a fetei.

Gura ideala are dimensiuni moderate, buze egale, frumos conturate si de culoare rosu deschis, lucioase fara a fi umezite de saliva, moi la femei si ferme la barbati, avand o simetrie perfecta fata de linia mediana a fetei.  O astfel de gura releva o fire prietenoasa, cinstita, iubitoare cu un caracter hotarat si scopuri precise in viata, aratand ca succesul obtinut la 40 de ani va duce la cresterea respectului si recunoasterii in deceniul al 5-lea al vietii.

O gura mare arata o fire extrovertita, vesela, deschisa, generoasa, ce atrage multi prieteni, in special in cazul femeilor, insa denota si o oarecare slabiciune si lipsa de rezolutie, posesorul ei nereusind sa isi fructifice succesele obtinute.

Gura mica indica persoanele introverite, precaute, grijulii, lipsite de incredere in fortele proprii, suspicioase si neincrezatoare, iar daca buzele sunt subtiri persoana este neprietenoasa, rece, inchisa.

Daca buzele groase si carnoase sunt considerate apartinand persoanelor pasionale, adesea infidele cand sunt arcuite in sus, buzele subtiri indica persoanele distante, lipsite de caldura si simpatie pentru semeni, cu putine relatii intime in special in perioada mijlocie a vietii cand vor trai in solitudine. Buzele subtiri, strambe, neechilibrate sau care nu se inchid bine, tradeaza o fire cruda si razbunatoare.

Buzele pline si frumos conturate, cu colturile ascendente, mai ales cand sunt egale sunt ideale. Daca insa buza superioara este mai plina decat cea inferioara, persoana va avea mai multa dragoste de oferit decat are nevoie sa primeasca, pe cand o buza inferioara mai groasa denota o nevoie mai mare de a fi iubit si o capacitate mai mica de a iubi, prevestind dezamagiri in dragoste.

Linia buzelor dreapta dezvaluie o fire ordonata, calculata, grijulie, retinuta insa in manifestarile afective si in consecinta nefericita. Cand linia buzelor prezinta un „v” sau „u” in zona centrala avem de-a face cu o persoana impulsiva. Buzele unite intr-o linie neregulata apartin celor retinuti, neintelesi si in consecinta nefericiti.

Cand buzele sunt simetrice atat pe verticala cat si pe orizontala, cea de jos fiind aproape identica cu ce ade sus, avem de-a face cu o persoana foarte senzuala, cu o sexualitate puternica, aventuroasa, romantica uneori pentru a-si atinge scopul, insa fara implicare afectiva.

Buzele palide si subtiri cu comisurile in jos tradeaza o persoana sovaitoare, barfitoare in care nu poti avea incredere. Colturile gurii lasate in jos prevestesc greutati la inceputul varstei de 50 de ani si o batranete in singuratate. Daca se mai adauga si o barbie moale si obraji neconturati, persoana va avea o viata scurta.

Culoarea buzelor indica boli cardiovasculare cand sunt vinetii, buzele uscate, crapate fulginoase indica o peritonita acuta, iar buzele rosu aprins apar in TBC si in afectiuni febrile.

Cand zambetul descopera doar dintii de sus avem de-a face cu o persoana buna, cinstita cu un destin favorabil, daca insa se vad si gingiile dintilor superiori persoana este predispusa la depresii. Un zambet larg ce descopera si dintii de sus si pe cei de jos arata o persoana deschisa,  generoasa, care insa va fi obiectul criticii si antipatiilor. Daca zambetul descopera doar dintii de jos persoana in cauza va fi radicala, indaratnica si defensiva, cu complexe de inferioritate si razbunatoare.

Si dintii pot da informatii despre o persoana prin forma, culoarea si alinierea lor, insa despre aceasta intr-un post viitor.

 

sursa: Ce ne dezvaluie fata- Rodney Davies

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s