Cancerul – noi recomandari ale specialistilor (2014)

Alimentatia si modul de viata pot face mult pentru noi, pentru sanatatea noastra. O revizuire a ceea ce mancam ne-ar scuti de multa suferinta si ar pagubi multe firme farmaceutice….

equilibrium

Se stie ca alimentatia joaca un rol important in preventia cancerului. Recent, cativa specialisti in domeniul oncologiei au publicat in „Jurnalul Colegiului de Nutritie din America” noi recomandari nutritionale pentru a reduce riscul de aparitie a cancerului.

Cat mai multe fructe si legume – fructele si legumele, in special cele cu frunze verzi, ajuta la reducerea riscului de cancer, anunta Top Sante. Broccoli si varza pot scadea cu 18% probabilitatea de a face cancer de plamani sau de stomac. Femeile care consuma legume bogate in caroten (morcovi, cartofi dulci) isi scad cu 19% riscul de a face cancer mamar. In ceea ce priveste consumul regulat de rosii, acesta a fost asociat cu o reducere cu 27% a aparitiei cancerului de stomac.

Limitati consumul de alcool – chiar si in cantitati mici, alcoolul poate favoriza aparitia cancerului. Astfel, chiar si consumul unui pahar de alcool pe saptamana este…

Vezi articol original 321 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s