Fructe si legume ale caror coji fac minuni

Niculinamoisescu's Blog

Cercetari recente au scos la iveala faptul ca acidul ursolic, o substanta din coaja marului, ofera o multime de beneficii neasteptate, de la stimularea cresterii de tesut muscular pana la mentinerea sub control a colesterolului si a glicemiei. Iar merele nu sunt singurele fructe care au o coaja bogata in substante sanatoase.

Daily Mail a alcatuit o lista cu cateva dintre cele mai bune fructe si legume ce ar trebui consumate fara a fi decojite in prealabil, atat pentru sanatate, cat si pentru frumusete. De asemenea, unele pot fi folosite si la diverse activitati casnice.

1. Piersici

Piersicile reprezinta un fruct adesea neglijat, dar coaja lor este buna si consumata – pentru nutrienti- si aplicata pe fata prin frecare usoara, pentru stralucirea tenului. Bogata in potasiu si vitamina A, coaja ajuta la revitalizarea pielii, iar consumarea ei poate stimula sistemul imunitar, poate indeparta toxinele din organism, poate proteja ochii de…

Vezi articol original 560 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s