CODURILE PASTELOR DE DINTI

Pasta de dinti, utilizata pentru igiena dentara si  nu numaii,  are se pare niste coduri care indica sursele de provenienta , astfel cele inscriptionate cu o linie verde ar fi naturale, cele cu o linie albastra naturale si cu o componenta medicinala, cele cu linie rosie au componente naturale si chimice de sinteza, iar cele cu line neagra sunt de provenienta chimica in totalitate.

Adevarat sau doar cod pentru senzorii liniilor de productie?  Cel mai sigur este sa cititi compozitia de pe cutie sau ambalaj si sa folositi pasta de dinti indicata de medicul stomatolog care va cunoaste problemele oro-dentare.

Reclame

6 comentarii la “CODURILE PASTELOR DE DINTI

  1. Iarta-ma, dar aici trebuie sa contrazic ideea. Am vazut-o odata pe Facebook. Initial am crezut. Apoi mi-am luat special o pasta de dinti din ingrediente naturale care sa nu foloseasca cerneala verde pe tub. Codul de la capat era albastru pentru ca aceasta era una din culorile folosite pe tub. Deci ma tem ca nu are nicio relevanta. Relevant e ceea ce scrie la ingrediente. In rest, foarte fain blogul. Il trec in lista. 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s