TU CUM ITI ALEGI MEDICUL STOMATOLOG?

7965242-a-dentist-examining-a-girli-s-teethTu cum iti alegi medicul stomatolog? 

Iata o intrebare fireasca atunci cand ai nevoie de  un stomatolog, la care gasesti raspunsul intreband cunoscutii, prietenii, colegii, sau cautand pe internet pe site-urile de specialitate sau de socializare.

Si daca ti s-a parut  grea decizia de a vizita un stomatolog, ei bine alegerea unuia de care sa-ti placa, sa-ti inspire incerdere si de care sa nu-ti fie frica este si mai grea!

Ce trebuie sa ai in vedere cand alegi un stomatolog?

 •  experienta, de cand lucreaza, unde si cine il recomanda. Persoanele care-l recomanda sunt de incredere, aveti aceleasi gusturi sau fac doar publicitate?
 •  perfectionarea si educatia continua, merge la cursuri, congrese, specializari, este la curent cu noutatile in domeniu ? Un specialist in estetica dentara va stii cum sa-ti faca un zambet de invidiat, un implantolog sa puna implante, un endodont sa-ti faca cele mai bune tratamente de canal.
 • abilitatea de a-ti explica profesionist si pe intelesul tau  procedurile de care ai nevoie si cum poate el sa te ajute sa obtii ceea ce-ti doresti.
 • acreditarile date de societatile medicale recunoscute si daca este membru al diferitelor organizatii profesionale locale si internationale.
 • disponibilitatea si posibilitatea urgentelor, ca sa nu cauti un alt dentist cand te doare  un dinte sau ai un abces pentru ca al tau nu-ti raspunde la telefon.
 • comforult fizic si psihic in timpul tratamentului, lipsa durerii, mediul ambiant placut, personalul amabil si empatic.
 • dotarea cabinetului si conditiile de igiena si sterilizare,  sa-ti inspire siguranta si comfort si sa nu trezesti cu alte infectii contactate.
 • portofoliul si recomandarile de la pacienti cu cazuri similare cu al tau.
 • estimarea de pret a tratamentului recomandat si posibilitatile de plata cu card, numerar, OP, daca  beneficiezi  de unele reduceri si gratuitati, daca exista promotii sau bonificatii.
 • localizarea cabinetului in vecinatatea domiciliului sau locului de munca, importanta mai ales daca tratamentul este indelungat si presupune mai multe vizite.
 •  atitudinea echipei si mediul ambiant sunt foarte importante pentru a te simti bine cand mergi la tratament si a te motiva sa revii cu placere.
Reclame

2 comentarii la “TU CUM ITI ALEGI MEDICUL STOMATOLOG?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s