Vremea pepenilor!

Sa ne bucuram de pepenii verzi, galbeni, lubenite, harbuzi sau cum le mai zicem prin diferitele parti ale tarii, caci sunt sanatosi! Si nici nu fac carii dentare, pentru ca nu se lipesc de dinti, dimpotriva spala dintii si fluidifica saliva! 😉

racoltapetru6

VREMEA PEPENILOR! POFTĂ BUNĂ!

S-a umplut orașul de pepeni mari, aduși de peste tot și îmbiind trecătorii cu dimensiunile lor generoase. Căldura de afară și aglomerația specifică verii de pe malul mării – intensifică nivelul de acidoză interioară din fiecare din noi. Am aflat cu toții că suntem într-o stare de acidoză limfatică cronică, organismele noastre fiind impregnate de reziduuri toxice în cantități impresionante. Corpul, în marea lui înțelepciune și știință interioară, încearcă să neutralizeze aceste toxine (atunci când nu le poate elimina eficient pe căile naturale – rinichi, intestine, menstră, uneori piele) prin intermediul grăsimilor.

Așadar, cu toții purtăm depozite de grăsime de dimensiuni variabile în corpul nostru, proporționale cu cantitatea de reziduuri pe care organismul nu a putut-o elimina. Inclusiv persoanele foarte slabe pot avea celulită, adică depuneri de grăsimi ca niște cocoloașe, care înglobează în ele reziduuri acide ce nu pot fi eliminate.

Pepenii sunt fructele verii…

Vezi articol original 875 de cuvinte mai mult

Reclame

2 comentarii la “Vremea pepenilor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s