CAPSUNILE SI PROPRIETATILE LOR ANTICANCERIGENE

capsuniCapsunile aceste minuni dulci, pe langa efectul de albire a dintilor au si importante proprietati anticancerigene, datorita acidului elagic un puternic antioxidant ce dezactiveaza substantele producatoare de cancer si incetineste dezvoltarea celulelor canceroase.

Si ele ca si alte alimente in stare proaspata sunt redutabile arme anticancerigene.

Este perioada lor, asa ca va recomand sa consumati capsuni in cantitate cat mai mare si in stare cat mai proaspata.

http://zambetsisanatate.wordpress.com/2013/06/02/cum-evitam-pierderea-vitaminelor-din-alimente/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s