CASTIGA UN CARD CADOU 2

Raspunde corect la  intrebarile din postarile ce urmeaza pana la 1 mai si poti castiga un 

  services_clip_image002
       GIFT CARD GOLD
  Tratamente stomatologice
                  500 ron
Stim cu totii ca a preveni este mai usor decat a trata si ca periajul dentar si igiena oro-dentara ne pot feri de multe neplaceri si suferinte.
Este indicat sa ne spalam de cel putin doua ori pe zi, folosind o tehnica adecvata, cu miscari verticale de la gingie spre muchia dintelui, pe toate fetele acestuia si nu cu miscari orizontale si doar pe fetele vizibile, sa folosim ata dentara pentru curatarea spatiilor interdentare mai retentive si mai receptive la cariile dentare, iar in final sa clatim cu o apa de gura pentru distrugerea microorganismelor localizate pe mucoasele bucale  ce pot favoriza aparitia cariilor dentare si a bolilor parodontale.
Atat pasta de dinti cat si apa de gura ar fi bine sa fie recomandate de medic, in concordonta cu starea de sanatate si necesitatile individuale.
2. Este bine sa ne spalam pe dinti imediat dupa masa si de fiecare data cand mancam ceva?
Raspunde corect la aceasta a doua intrebare si urmareste postarile viitoare  pentru a intra in posesia  CARDULUI CADOU DE PASTE.

20 comentarii la “CASTIGA UN CARD CADOU 2

  1. Este bine sa nu ne spalam pe dinti imediat dupa ce am mancat, ci la interval de 10-15 minute.
    In cazul dulciurilor si alimentelor acide, citrice, muraturi, e bine sa asteptam mai mult, pana la o ora 🙂
    Nu e obligatoriu a ne spala pe dinti dupa fiecare data cand mancam ceva dar este indicat de 2 ori pe zi sa ne spalam bine pe dinti 🙂

    Apreciază

    • Corect si aici Angela, numai ca ai preluat raspunsul de la mine. Voi considera primul tau raspuns, aproape corect ;-)“Asteptati pana la o ora dupa ce ati mancat pentru a peria dintii eficient si fara efecte secundare”
      Sa te vad si la celelalte doua intrebari! 🙂

      Apreciază

          • Sigur ca imi este de folos si chiar va multumesc 🙂
            Eu am iubit si am studiat din totdeauna medicina si inca mai studiez dar acum mai mult prin documentare caci nu imi mai permite timpul si daca as fi avut posibilitatea cred ca as fi facut cel putin 3 facultati 🙂 dar situatia la noi in familie a fost asa cum a fost…
            La denstist am fost mai mult ca abonata caci de mica am avut probleme mari din cauza saraciei si a lipsei de calciu 😦
            Si problemele din copilarie se pare ca m-au urmarit toata viata…

            Apreciază

          • Multumesc mult dar sa nu iti para rau ca sunt fericita si nu am pierdut nimic 🙂
            Am studiat si inca studiez online. Chiar daca nu primesc diploma sunt multumita ca invat si asa incet recuperez din ceea ce mi-ar fi placut sa studiez pe vremea cand nu am avut posibilitati.
            Fii binecuvantata 🙂

            Apreciază

  2. Vaaaai,cate intrebari la care trebuie sa raspundem si corect,draga Lucy! Pe zi ce trece imi dau seama ca sunt tare nescolit in ale igienei dentare! 🙂 Dar am sa raspund: Indicat asa ar fi, parerea mea. Dar putem sa ne clatim gura dupa ce mancam, cu apa sau sa mancam un mar, sa mestecam guma de mestecat 🙂 .. am zis ceva bine pana acum? O seara de duminica relaxanta!!

    Apreciază

    • Este foarte bine sa clatim cu apa dupa fiecare masa! Merele asigura curatareab mecanica, insa sunt acide si deci nu prea fac bine, ca sa nu mai spun ca daca sunt consumate dupa masa vor fermenta si dau balonarea aceea neplacuta. E bine sa consumam fructe inainte masa, ideal la micul dejun.
      Este buna si guma de mestecat.
      Deci ai zis bine 🙂
      Seara buna si tie!

      Apreciază

Lasă un comentariu