ZAMBETUL DE VEDETA SI SUCCESUL PERSONAL

FB_IMG_1435411221513Toate reclamele si toate copertile revistelor de mare succes sunt pline de femei si barbati mai mult sau mai putin celebri, afisand un zambet fericit si o dantura de invidiat.

Si concluzia imediata de aici:

Succesul este dat oamenilor frumosi si siguri de ei, care cred in visul lor si lupta pentru el.

Fiecare din noi am  visat sau inca visam la ceva drag sufletului nostru, fie ca este succes profesional sau fericirea personala sau de ce nu ambele. Mai greu de realizat in epoca vitezei cand timpul zboara cu o viteza fantastica si zilele se succed intr-un ritm ametitor, insa totusi posibil.

Putem sa avem implinirea visului si finalul fericit al povestii cum isi dorea Pretty Women, trebuie doar sa ne dorim si sa credem cu tarie ca putem avea ceea ce ne dorim.

Si vom avea! Si succesul si zambetul fericit. Chiar daca uneori se plange de fericire, majoritatea zambesc, rad cu lacrimi si invariabil colturile gurii urca spre urechi, descriind acel arc al buzelor ce antreneaza aproximativ 18 muschi. Curios, pentru a ne incrunta folosim 53 de muschi si consumam mai multa energie.

Chiar daca natura nu a fost darnica la capitolul dantura, exista metodele necesare obtinerii unui zambet de coperta, fara fotoshop.

Dovada o fac numeroasele vedete al caror aspect s-a imbunatatit considerabil dupa asemenea proceduri. Si daca pentru ele este un capital de imagine exploatat in promovarea personala, pentru noi ceilalti este dovada succesului, a increderii personale care ne ajuta sa ne afirmam.

Daca ne dorim cu adevarat putem avea acel zambet de vedeta care sa ne faca mai fericiti, si de ce nu celebri.

Cat de mult ne dorim si ce ne impiedica sa ne implinim visul?

Anunțuri

7 comentarii la “ZAMBETUL DE VEDETA SI SUCCESUL PERSONAL

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s