CAT COSTA UN ZAMBET PERFECT?

zambet cu margareteIata o intrebare destul de des adresata medicului stomatolog de cei ce vor sa-si imbunatateasca aspectul exterior si sa fie perceputi ca oameni de succes.
Majoritatea pacientilor se adreseaza stomatologului in caz de urgenta, respectiv durere, imposibilitate functionala sau deficit estetic major. Motivatia evitarii stomatologului este fie teama, fie lipsa de timp sau de bani.

Este foarte adevarat ca tratamentele stomatologice si in special cele de estetica si cosmetica dentara sunt scumpe peste tot in lume comparativ cu veniturile majoritatii populatiei. In Romania as spune ca sunt chiar mai ieftine decat in vestul Europei, dovada stand turismul stomatologic practicat cu succes. Preturile mari sunt justificate prin studiile si specializarile scumpe, ca si aparatura si materialele utilizate foarte scumpe.

Si totusi daca pacientii ar reusi sa treaca de pragul psihologic avand o discutie constructiva cu un bun profesionist in stomatologie si-ar schimba perceptia. Ar afla ca pot avea un zambet frumos si mai ieftin.

CUM?
#Respectand programul zilnic de igiena orala :periaj oro-dentar de doua ori pe zi urmat de clatiri cu apa de gura si obligatoriu ata dentara ce curata spatiile interdentare prevenind cariile interdentare si boala parodontala.

#Respectand programul de profilaxie dentara si controale periodice.
#Tratand afectiunile dentare in stadii incipiente.
#Inlaturand obiceiurile vicioase ce pot deforma arcadele dentare si stramba dintii (biberonul dupa aparitia dintilor, suptul degetului sau tetinei la copii, iar la adult creioane, degete ).
#Reducand consumul de alimente ce cresc aciditatea cavitatii bucale si favorizeaza aparitia cariilor, sau care pot colora dintii.
#Suprimand  fumatul  care scade salivatia, favorizeaza depunerea tartrului si colorareaza inestetic  dintii.

Este mai simplu si mai eficient sa previi decat sa tratezi.
Este mai simplu si mai eficient de tratat o carie decat de facut o extractie. Ca sa inlocuim dintele scos se poate face o punte dentara ce presupune slefuirea dintilor vecini ( minim trei coroane dentare ) sau un implant pe care ulterior se pune o coroana dentara. Si am ajuns la 600-1000Euro pentru cazul implantului de la 50-100 Roni pentru o obturatie ( plomba ).

Daca ati ajuns sa aveti nevoie de un tratament stomatologic complex, nu ezitati sa-l faceti  cat mai rapid pentru a evita complicatiile.

Este o investitie in sanatatea dumneavoastra, complicatiile cariilor si parodontopatiilor putand cauza grave boli generale ale articulatiilor, inimii, rinichilor.
Este si o investitie in imaginea dumneavoastra. O dantura frumosa intinereste, reda increderea, favorizeaza relationarea si largeste cercul prietenilor, colaboratorilor, partenerilor de afaceri.

Si acum vin eu si va intreb:

CAT SUNTETI DISPUSI SA PLATITI PENTRU O VIATA SANATOASA SI DE SUCCES?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s